Bijen en biodiversiteit

door Gertjan Praas

We kunnen niet zonder bijen. Op uitnodiging van natuurorganisatie IVN-KNNV Assen houdt Gertjan Praas op dinsdagavond 14 februari een presentatie over bijen en biodiversiteit. De avond begint om 19:30 uur in het Duurzaamheidscentrum in het Asserbos.

In een van de lezingen van IVN-KNNV Assen van vorig jaar ging het vooral over de wilde bijen. In deze lezing vertelt Gertjan Praas,vanuit zijn perspectief als hovenier en hobbyimker, over het belang van bijen. In zijn presentatie neemt hij ons verder mee in het beheer van het landschap en de groenvoorziening in de stad. Hij gaat ook in op de veranderingen daarin door de jaren heen.

Aanmelden voor de lezing via activiteiten@ivnassen.nl. De entree is gratis voor leden van IVN-KNNV Assen; niet-leden betalen €5,- (contant of pin).

Agenda:                      Lezing ‘Bijen en biodiversiteit’

Datum en tijdstip:       Dinsdagavond 14 februari 2023 om 19:30 uur

Locatie:                       Duurzaamheidscentrum, Bosrand 2, 9401 SL Assen

Aanmelden:                activiteiten@ivnassen.nl

Kosten:                       Gratis voor leden IVN-KNNV Assen en € 5,- voor niet-leden (contant of pin)

Parkeren:                    Gratis, op parkeerplaats Stadsbroek bij de wielerbaan. Wilt u graag komen maar bent u slecht ter been? Vermeld dit dan bij uw aanmelding. We zorgen er dan voor dat u de lezing toch kunt bezoeken.

Datum & tijd
di 14 februari 2023 om 19:30